“The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated”
- Gandhi     

 

De natuurlijke apotheek

Net zoals bij mensen kan er ook bij dieren een disbalans zijn tussen lichaam, geest en bepaalde gemoedstoestanden waardoor bijvoorbeeld angst, paniek, agressie, onzekerheid, jaloezie of de vraag naar constante aandacht kunnen ontstaan. Hond natuurlijk werkt in haar therapieën indien nodig en gewenst met kruiden, essentiële oliën en/of Bachbloesems*.

Homeopathie en kruiden werken met name op het fysieke lichaam, aromatherapie (essentiële oliën) op zowel lichaam als geest en Bachbloesems op de geest, emoties dus. Zo kunnen we op een natuurlijke manier de oorzaak van het (gedrags-)probleem aanpakken en werken aan een hond met een gezonde geest in een gezond lichaam.

 

Hond natuurlijk is tevens bekend met diverse massagetechnieken en Reiki. Dit kan ingezet worden om de hond te ontspannen, pijn te verlichten of blokkades op te heffen.

 

*Bachbloesems zijn vloeibare extracten van planten die worden ingezet om bepaalde verstoorde emoties in balans te brengen. Bachbloesems voegen niets toe aan gedrag of emoties en onderdrukken ook niets; het enige wat deze druppels doen is uitbalanceren. 

Bachbloesems zijn 100 % natuurlijk, totaal veilig en onschadelijk. Er is geen enkele bijwerking, je kan ze niet overdoseren en werken niet verslavend. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen zonder de werking hiervan te belemmeren.    

  

Volg ons op Facebook